Шестгодишно момче спечели цели 11 млн. долара през последната година

...
Шестгодишно момче спечели цели 11 млн. долара през последната година
Коментари Харесай

Как шестгодишно момче спечели 11 млн. долара за година


Шестгодишно момче завоюва цели 11 млн. $ през последната година от ревютата на играчки, които прави в известния си канал в YouTube.

Раян, чието фамилно име и местоположение в Съединени американски щати не се разкриват, съумява да натрупа цели 10 милиона клиенти в своя канал Ryan ToysReview, откогато стартира да пуска видея преди две години.

Малкото момче сега е на осмо място в тазгодишната ранглиста на Forbes на 10-те най-високоплатени консуматори на YouTube в света.

Със заработените 11 млн. $, Раян изпреварва друга известна YouTube звезда - Лили Сингх, която се подрежда след него с 10.5 млн. $ доходи.

Раян е обвързван и с комедийния канал Smosh, който бе учреден от Антъни Падия и Йън Хикокс, които прекратиха партньорството си през юни тази година.

Момчето, съгласно неговата майка, обичало да гледа ревюта на играчки и най-много на Влакчето Томас, преди да изиска да има личен канал и самичък да прави ревюта, написа Daily Mail.

Един ден Раян попитал майка си: " Как по този начин аз не съм в YouTube, откакто всички други деца са? " Така решиме да го създадем, споделя преди TubeFilter неговата майка, която избира да резервира анонимност.

“След това го заведохме в магазина, където купихме първата му играчка за ревю. Мисля, че беше влаков комплект Lego. Всичко стартира оттова. “

Каналът, съгласно бащата на Раян, също по този начин е метод техните по-далечни родственици, доста от които живеят отвън Съединени американски щати, да виждат дребното момче.

Бащата на Раян постоянно се появява в неговите клипове, които демонстрират по какъв начин момчето открива и си играе с най-различни играчки.

Майката и бащата на Раян са организирали и няколко други вида видеа, като няколко хранителни провокации и влог, който демонстрира по какъв начин фамилията купува играчки, които след това се подаряват.

Най-популярното видео на дребното момче, в което той разопакова гигантско яйце, съдържащо коли играчки на Pixar, е от юли 2015 година и към този момент има 801 871 504 гледания.

Подобен клип, в който Раян преглежда сходно яйце, този път цялостно с играчки Transformers, е гледано 80 775 886 пъти от стартирането му в същия месец.

Повечето от следящите канала са деца на възраст сред 3 и 7 година, разгласи бащата на Раян по-рано през годината. По-голяма част от почитателите на Раян са в Съединени американски щати, само че доста от тях живеят във Англия и Филипините.

Майката на Раян, която е някогашен преподавател по химия, е напуснала работа, с цел да се концентрира върху канала на сина си. Нейният брачен партньор пък работи като строителен инженер.

Родителите, които внимават да не нарушават учебната стратегия на сина си със снимането на видеата, възнамеряват да продължат, до момента в който на Раян не му омръзне.

" В момента той обожава да снима видеа ", декларира майка му. " Всеки път, когато му кажа, че ще снимаме, той се въодушевява. Докато му харесва и това не пречи на учебното заведение му, планираме да продължим. Когато обаче към този момент не му е занимателно, тогава ще е пристигнало времето да спрем. " / profit.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР