Шестгодишно момче от западния регион на Бразилия девет месеца е

...
Шестгодишно момче от западния регион на Бразилия девет месеца е
Коментари Харесай

Заливан с вряла вода и бит като куче: Семейство осинови дете, за да го използва за ритуали с черни магии

Шестгодишно момче от западния район на Бразилия девет месеца е търпяло зверските издевателства на приемно семейство. Сега бабата, двамата чичовци, лелята и братовчедът на детето ще би трябвало да дават отговор за мъченията, гаврите с малолетния и неглижирането на родителските права, написа в. " Сън ".


По данни на полицията, момчето Маркус е било подлагано на принуждение по четири пъти в седмицата. През цялото време детето си е мислило, че издевателствата и болката са изцяло естествено нещо. В последна сметка детето изгубили зрението си с едното око, като има риск Маркус да ослепее изцяло. Всичките му по-големи кости са счупвани и по цялото си тяло има белези.

Маркус е бил осиновен, когато е бил единствено на четири годинки. Неговите биологични родители са били наркомани и са го изоставили. Приемното семейство е признало, че е взело момчето, с цел да го употребява в ритуали с черни вълшебства, даже е имало проект то да бъде принесено в жертва. По думите им, Маркус е бил обладан от дявол, който би трябвало да донесе благосъстояние и благополучие на фамилията.

Почитащите дявола родственици са разказали още, че са били принудени да създадат вуду обред в името на личното си благоденствие. В частност, чичото на Маркус е признал, че е изпитвал наслаждение от това, че предизвиква болежка на детето. " Детето е живяло в боязън и е страдало от всекидневно принуждение. Когато го разпитахме за нападенията и ритуалите, то просто наведе глава и замълча ", описа следовател.

Списъкът с контузиите на Маркус е хвърлил всички в смут. Навсякъде по тялото му има след от ритници и удари с ръце, то е било бито с пълен кабел и ръкохватка на метла. По лицето, врата и торса си има също и изгаряния с цигари и врял ром. По време на ритуалите главата му е била заливана с вряла вода.

След изписването си от болничното заведение момчето няколко седмици е прекарало в дом за сираци, след което е било предадено на ново семейство. На детето следва да се подложи на няколко интервенции, физиотерапия, да получи помощ от психотерапевт.
Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР