Шестгодишно момче от щата Вирджиния разтърси социалните медии със скептично

...
Шестгодишно момче от щата Вирджиния разтърси социалните медии със скептично
Коментари Харесай

Малък скептик към Дядо Коледа: Не знаеш какви проблеми имам

Шестгодишно момче от щата Вирджиния раздруса обществените медии със скептично писмо до Дядо Коледа, в което споделя, че той изобщо не знае дали е бил добър или неприятен, заяви Ройтерс. Момчето се оплаква и от проблемите си.
Майката на детето Сара Маккамън пусна писмото в Twitter, очевидно горда от сина си.  Преглед на изображението в Twitter  Преглед на изображението в Twitter  Sarah McCammon NPR ✔@sarahmccammon My 6yo Santa skeptic was told to write a letter to Santa at school. So he did... 1:47 - 4.12.2017 година "Пиша това единствено тъй като ни е домашно. Знам, че описът ти с непослушни е празен. И описът ти с положителните е празен. И животът ти е празен. Не знаеш какви проблеми имам в живота. Довиждане ", написа момчето. То приключва със "с любов ", само че не написа името си.
Майката, която е журналистка, изясни по какъв начин постоянно е казвала на децата си, че Дядо Коледа е небивалица, и че подаръците вършат хората. Тя обаче им е обяснявала да не приказват за това в учебно заведение.
Някои от коментиращите в Twitter са впечатлени от "мъдростта " на детето, само че други показаха загрижеността си.
Що се отнася до "проблемите " на момчето, оказа се, че това е по-голямото майсторство на брат му във видео игрите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР