Шестгодишният Брадли Лоуъри, чиято история трогна милиони, е починал този

...
Шестгодишният Брадли Лоуъри, чиято история трогна милиони, е починал този
Коментари Харесай

Малкият Брадли загуби битката с рака

Шестгодишният Брадли Лоуъри, чиято история трогна милиони, е умрял този следобяд. Малчуганът се бореше от повече от 4 години с рядка форма на рак - невробластома.

Брадли бе разпален почитател на " Съндърланд " и британския народен тим. Две от фантазиите му бяха сбъднати - стана амулет на " черните котки " и се срещна със своя любим - голмайсторът на отбора Джърмейн Дефоу. Двамата даже се трансфораха в забавен тандем и Дефоу постоянно посещаваше детето, с цел да му вдъхне кураж.

Брадли имаше и достойнството да изведе британския народен тим на митичния " Уембли " за международната квалификации с Литва.



Лоуъри стана прочут посредством обществените мрежи, където бе разказана неговата история. За малко време мъникът получи над 250 000 коледни картички с пожелания за бързо излекуване, като такива имаше даже от далечна Нова Зеландия.

През декември той се срещна със селекционерът на Англия Гарет Саутгейт и с анализатора от Маtch of the Day Гари Линекер по време на премиите за Спортист на годината в Бирмингам, проведени от Би Би Си.

След това малчуганът вкара декемврийския Гол на месеца, разписвайки се от дузпа преди началото на дуела " Съндърланд " - " Челси ".



Лечението му продължи с интервенция за премахване на туморите в нюкасълската болница " Роял Виктория ". По-късно Брадли се прибра вкъщи, само че не след дълго стана ясно, че са се образували нови тумори и отново се постанова химиотерапия.

Преди седмица майка му Джема написа: " Брадли гасне, температурата му е висока, диша учестено и е с ниски равнища на О2. През по-голяма част от времето спи. Знаехме, че това следва, само че не можем да опишем какъв брой разрушени сме. "

Семейство Лоуъри разгласява и фотография на сина си с Джърмейн Дефоу. Английският национал смени " Съндърланд " с " Борнемут " през това лято, само че остана до Брадли.



В сряда Дефоу не можа да скрие страстите си на въпрос за Брадли.

" От мига, в който го срещнах, не можех да допускам, че е болен. Той се затича към мен и от този момент разбрах, че сме свързани. Говоря с него и родителите му всеки ден. Бях с него скоро и ми беше мъчно да видя, че страда доста. Винаги ще бъде в моето сърце. Няма да мине ден, без да се събуждам и да ревизирам по какъв начин е. Неговата обич е неподправена ", сподели разтреперанията Дефоу.

Днес майката на Брадли разгласи, че мъникът " към този момент е при ангелите "...
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР