Шестгодишната Мала Борам, youtub сензация от Южна Корея, купи жилищна

...
Шестгодишната Мала Борам, youtub сензация от Южна Корея, купи жилищна
Коментари Харесай

Корейче печели 3 млн USD на месец от youtube

Шестгодишната Мала Борам, youtub сензация от Южна Корея, купи жилищна постройка в Сеул, в предградието Гангам 3, посредством компания, записана от родителите й. Тя заплати за постройката осем милиона $.

Популярната шестгодишна звезда печели 3 милиона $ месечно от двата си канала в YouTube - Boram Tube Vlog, който има 17.5 милиона клиенти и Boram Tube ToysReview, който има 13.6 милиона почитатели.

Двата канала, ръководени от шестгодишната Борам, са предопределени за деца. Първата страница наблюдава всекидневния й живот, а другата промотира играчки.

Но не всички се радват на дребната влогърка. Благотворителната организация „ Спасете децата “ алармира полицията за някои от видеозапасите, за какво счита, че детето е в заплаха. В един от записите Борам краде пари от портфейла на родителите си, в различен кара кола, в трети се преструва, че ражда.

Още през 2017 година съдът бе сезиран с претекст, че родителите й се възползват от нея, като я карат да прави неща, които биха могли да й причинят психическа болежка. Тогава съдът постанови, че родителите би трябвало да вървят на съвещания. 
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР