Шестата седмица на Великият понеделник“ ще предложи две комедии –

...
Шестата седмица на Великият понеделник“ ще предложи две комедии –
Коментари Харесай

Щуро забавление в шестата седмица на „Великият понеделник“

Шестата седмица на „ Великият понеделник “ ще предложи две комедии – „ Завръщането на Поли “ и „ Негово превъзходителство Мистър Дънди “. Двете ленти се впускат в конкуренция за зрителското утвърждение, а изборът може да бъде изработен на уеб страницата.

Филмът, който се трансформира във любимец на киноманите, ще бъде излъчен на 7 август от 21:00 ч. по KINO NOVA.

В „ Завръщането на Поли “ Рубен Фефър (Бен Стилър) е уредил добре живота и кариерата си с игра на несъмнено. Той е експерт по минимализиране на рисковете – никакъв риск, никакви загуби. От своя страна, Поли Принс (Дженифър Анистън), в случай че не й провърви в нещо, постоянно има друга опция – нова работа, ново жилище, различен град. Докато случайността не среща Рубен и Поли на едно празненство. Наскоро (и често) зарязваният от дамите Рубен взема решение, че най-малко един път шансът може да бъде на негова страна. В запознанството с Поли може би се крие опцията още веднъж да вкара живота си в релси.
 Великият понеделник NOVA
Вторият филм , който ще се бори за гласовете на публиката, е „ Негово превъзходителство Мистър Дънди “. В комедията Пол Хоуган играе самия себе си. Пенсиониран в Ел Ей и в сянката на своя воин на Дънди Крокодила, Хоуган получава предложение от британската кралица да стане рицар. Но преди да одобри, той е замесен в поредност от комични кавги, които заливат клюкарските излъчвания и обществени медии. Ще успее ли да опази репутацията си задоволително дълго, с цел да запази премията и достолепието си?
 Великият понеделник NOVA
Феновете на седмото изкуство могат да изберат своя любимец в уеб страницата на „ Великият понеделник “ –. На 7 август, тъкмо в 21:00 ч., ще стане ясно кой от двата кино лентата е събрал повече гласове. По традиция феновете, които вземат участие в гласуването в единадесетото издание на „ Великият понеделник “, могат да завоюват по два атрактивни подаръка всяка седмица. В края на акцията един от всички дали своят вот ще получи огромната премия – смарт часовник.

Не пропускайте най-интересното от „ Великият понеделник “ по KINO NOVA. Повече информация за акцията следете и във на филмовия канал.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР