Шестата по красота в света Жени Калканджиева в търсене на

...
Шестата по красота в света Жени Калканджиева в търсене на
Коментари Харесай

Жени Калканджиева в търсене на модели размер XL

Шестата по хубост в света Жени Калканджиева в търсене на модели размер XL.

Преди дни президентът на фешън организация " Визаж " разгласи във " Facebook " профила си, че търси " пухкави, сладки и смели девойки " и по този начин отваря нова страница в развиването на моделите в България.

В международен мащаб това от дълго време е мода. Много от дизайнерите избират да вършат облекла за оувърсайз модели, тъй като по този метод са по-близо до " елементарната " жена. В последна сметка не всички дами носят S или XS размер и наподобяват на манекенки.

Калканджиева изясни, че последните 10 години стилния отрасъл се е трансформирал доста. Възрастовата граница на моделите се е качила. Ако преди 20 години едно момиче започваше кариерата си на 14 или 16-годишна възраст, през днешния ден дизайнерите избират да работят с над 18-годишни девойки и момчета.

Отживелица ли са кльощавите манекенки, какво си спомня от първия си образователен ден Жени Калканджиева и за какво няма друга българка повторила нейния триумф на " Мис Свят "? Вижте във видеото целия диалог на Поли Гергушева и Жени Калканджиева.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР