Шестата по красота в света, екс-депутатката и пр-ката се отдадоха

...
Шестата по красота в света, екс-депутатката и пр-ката се отдадоха
Коментари Харесай

Жени Калканджиева, Петя Раева и Ива Екимова заедно на СПА релакс в Старосел

Шестата по хубост в света, екс-депутатката и пр-ката се отдадоха на капризи в най-популярния комплекс, намиращ се в пловдивска област. В Wine&SPA Старосел трите хубавици се отдадоха на обред „ Медовина”, релаксиращи процедури за тяло, носещи имената на античните богини Афродита и Артемида.

Жени, Петя и Ива не пропуснаха и най-актуалната процедура в комплекса, за която екзотични хубавици идват от цяла Европа - винотерапия с достоверна винена тиня, в комбиниране с билки и минерална вода. Всеизвестно е, че гроздето е най-мощния антиоксидант и има оптимален резултат върху регенерацията и детоксикацията на кожата и трите грации незабавно се потопиха, безусловно, в напитката на боговете. В часововете за отдих Жени и Ива събираха слънчеви лъчи край басейна с минерална вода.
Заедно с Петя Раева те съчетаха пътуването си с подготовката на грандиозно събитие. На 9-и септември в неделя, в атрактивния комплекс, във връзка старта на гроздобера, пр-ката, стилната шефка и екс-депутатката ще проведат конкурс, в който локална хубавица ще се окичи с купата „ Царица на виното”. Победителката ще открие гроздобера с ритуално мачкане на грозде. Традицията повелява тя да е млада, красива мома, с цел да бъде и урожая плодороден. Именити посетители, всемирски персони и представители на отрасловите министерства ще се насладят на хубостта на Wine& SPA Старосел.
Домакините са подготвили впечатляващи изненади, винени дегустации от едноименната винарна, на които посетителите ще се насладят в осъвременения храм на виното, съживен от управата на комплекса и намиращ се в Wine& SPA Старосел. Идеята е въодушевена от най-големия Тракийски паметен комплекс, намиращ се наоколо до селището. Реставрацията му е финансирана от датската кралица, а в двора на комплекса се намира, подарената от именития археолог, доктор Китов, достоверна каменна вана за вино.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР