Шеста седмица българският парламент не работи. Поставихме рекорд от 23

...
Шеста седмица българският парламент не работи. Поставихме рекорд от 23
Коментари Харесай

Цветанка Ризова смути Нинова със сензационно предложение в ефир!

" Шеста седмица българският парламент не работи. Поставихме връх от 23 минути съвещание, тъй като ГЕРБ не внасят управническите стратегии. Разпространяваме писмо в което желаеме до първи юни това да е готово. Толкова доста време не са внесли закон, неприемливо е ", изясни водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред Цветанка Ризова в студиото на " Лице в лице ". " Искаме да работим, а ръководителят не обезпечава това на Народното събрание. Докато Народното събрание не работи ГЕРБ излизат с едни заявления, с които насаждат ненавист, разделяне и заклеймяване. Били сме соц-партия, клали българите, както никой не ги е клал, кръвопийци, българоубийци. Това са думи, които предизвикат експанзия, а той не може да разрешава езика на омразата. Председателят мълчи и не ни обезпечава работа. Това връщане обратно в години, което той разреши, е рухване на престижа на българския парламент. Хората чакат да решаваме проблеми, а виждат кавги и заявления. Главната роля на ръководителят е тази ", изясни още Нинова.

Цветанка Ризова тогава отвърна водача на Българска социалистическа партия със сензационното предложение: Ами тогава за какво Вие не станете началник на Народното събрание. И без това преди време ГЕРБ Ви предложиха този пост. Сега като не сте удовлетворени имаше шанса да поемете това председателство и да предизвиквате повече работа.

Нинова се усмихна леко и отвърна: " Председателство Българска социалистическа партия на Народното събрание значи съпричастност към политиката на болшинството. Един ръководител без болшинство в зала е нищо. Българска социалистическа партия няма болшинство, това е работа на ГЕРБ. Как си представяте да подпиша законопроект за още 6 милиарда заем? Не бих го направила, а това е работа на ръководителя ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР