Шест военни конвоя на , които ще участват в учението

...
Шест военни конвоя на , които ще участват в учението
Коментари Харесай

НАТО с поредни учения в Румъния

Шест военни конвоя на, които ще вземат участие в учението Noble Jump 2021 в Румъния, отпътуваха от Букурещ в петък към Националния взаимен образователен център Джетика в Чинку, окръг Брашов, централната част на страната. Това оповестява Министерството на защитата на Румъния, представено от БГНЕС.
Конвои, пренасящи 250 военнослужещи и 125 военни уреди от турските сили за бързо реагиране дойдоха в Румъния през граничния пункт Гюргево в четвъртък и бяха в Букурещ 20-21 май. В учението Noble Jump 2021, което се организира от 19 май до 2 юни 2021 година на територията на Румъния, вземат участие над 4000 бойци от Румъния и други страни от НАТО с към 600 единици военна техника. Маневрите, планувани от Върховното командване на Европа за НАТО (SHAPE) и координирани от Съюзното командване в Неапол, съставляват третата фаза на ученията на НАТО.
 НАТО няма да трансформира задачата си в Косово НАТО няма да трансформира задачата си в Косово
НАТО няма да трансформира задачата си в Косово. Това съобщи генералният секретар на алианса Йенс Столтенберг на взаимна конференция със...
Ученията Noble Jump 2021 отработват придвижването на наземния елементи за допустимо най-кратко време по суша - авто и железопътен, въздух и море през територията на Румъния.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР