Шест видео послания на темата Варна, която обичам“ създадоха актьори

...
Шест видео послания на темата Варна, която обичам“ създадоха актьори
Коментари Харесай

Актьори създадоха видео послания за Варна, която обичам

 Шест видео послания на тематиката " Варна, която обичам “ сътвориха артисти от държавна такса " Стоян Бъчваров “.  Проектът е взаимна самодейност сред Община Варна и Съюза на артистите в България и е отдаден на два огромни юбилея – 100 година от оповестяването на морската столица за курортен град и 100 години държавна такса " Стоян Бъчваров “.

Във видеата вземат участие Александра Майдавска с клипа " Нейното море “, Михаил Мутафов - с " За изкуството и магнетизма “,  Полина Недкова – с " Различните лица на Морската градина “, Симеон Лютаков – с " Легендарният Аладжа манастир “, Стоян Радев – с " Домът на Стоян Радев – Драматичен спектакъл " Стоян Бъчваров “ “ и Христина Джурова- с “Антични стъпки в Римските терми “. Посланията са отдадени на емблематични забележителности и знаци на морската столица, разказани от хора на изкуството, и пречупени през техните персонални истории.

Видеата се популяризират в формалните осведомителни канали на Община Варна live.varna.bg, visit.varna.bg, във Фейсбук, YouTube и Instagram, както и на видео екраните в центъра на града.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР