Шест важни фактора могат да донесат победата на ЦСКА-София в

...
Шест важни фактора могат да донесат победата на ЦСКА-София в
Коментари Харесай

Саша Илич посочи 6 ключа към успеха срещу "Базел"

Шест значими фактора могат да донесат успеха на " ЦСКА-София " в утрешния първи мач против " Базел " от плейофа за влизане в групите на Лига на конференцията, съгласно треньора на българския отбор Саша Илич. Той има вяра, че триумфът ще пристигна с отборна, нападателна, резултатна, само че и интелигентна игра . " Също по този начин имаме потребност от късмет и малко спортно благополучие . Трябва обаче и да сме търпеливи , тъй като това е единствено първи мач и всичко ще се реши в реванша ", добави сърбинът. Двубоят в четвъртък на ст. " Българска войска " стартира от 20:00 ч. и ще бъде излъчен по " Диема спорт ".

Илич предизвести, че не би трябвало да има заблуждение по последните мачове на " Базел " (б.ред. - в последните си 6 мача отборът има 3 равенства, 2 загуби и единствено 1 победа). " Изправяме се против един доста огромен и мощен противник. Имат 3-4 футболисти, на които би трябвало да се обърне доста съществено внимание . Очакваме тежък мач, само че би трябвало, като тим, да се надигнем и да влезем в този мач, защото единствено по този метод може да реализираме добър резултат. " Базел " е в рецесия на резултатите, не на играта. Последните два мача - против " Лугано " (б.ред. - 0:2) и " Брьондби " (б.ред. - 3:2 след дузпи) те имаха по над 30 удара към врата на противника ", посочи треньорът на " ЦСКА-София ". Всъщност той не бе напълно прецизен - против " Брьондби " отборът на " Базел " насочи 14 точни и 14 неточни удара, а против " Лугано " - единствено 4 точни и 10 неточни удара.

Сърбинът също по този начин предизвести, че би трябвало да се спрат аналозите с успеха с 3:1 над " Базел " през 2020 година, която класира " ЦСКА-София " в групите на Лига Европа. Първо - тъй като мачът е бил преди две години, а по-късно - тъй като има разнообразни играчи в двата тима сега. " Дори всеки месец да играем против " Базел ", всеки мач ще бъде друг с предходния, какво остава за две години ", изясни Илич.

Всъщност, при " алените " са останали шестима, които бяха част от триумфа в Швейцария - вратарите Густаво Бусато и Димитър Евтимов, бранителя Юрген Матай, халфовете Амос Юга и Жеферсон и крилото Георги Йомов. Наставникът изиска от петима от тях (без Евтимов) плюс Мено Кох и Турицов, да не отстъпват от лидерските си функционалности на терена по време на мачове.

За дуела на следващия ден в игра се завръща Дауда Бамба, който пропусна поради вирусно заболяване успеха с 2:0 над " Сейнт Патрикс " в Ирландия. Заради наказване обаче на следващия ден няма да играе Брадли де Нойер, който получи червен картон след края на срещата в Дъблин. Илич обаче не е наясно за какъв брой мача няма да разчита на бранителя, като единствено вметна, че в клуба вършат всичко допустимо да понижат глобата му.

Треньорът също по този начин изрази вяра, че агитката на " ЦСКА-София " ще приключи протеста си и ще се върне на трибуните за мачовете. " Подкрепата на публиката ни дава 10-20% повече сили. Ще създадем всичко допустимо да ги върнем с добра игра и резултати ", добави Илич.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР