Шест тийнейджъри се блъснаха в кола, преди трагично да загинат

...
Шест тийнейджъри се блъснаха в кола, преди трагично да загинат
Коментари Харесай

Смъртни случаи при катастрофи в Уелс: Шестима тийнейджъри, натъпкани в колата, когато тя се удари челно в автобуса, следствие чува

Шест младежи се блъснаха в кола, преди трагично да загинат в челна злополука с рейс на мрачен селски път, заяви следствието.

18-годишният Джеси Оуен е бил зад кормилото на Audi A1, до момента в който се е прибирал от заравяне с приятелите си в Coedely, покрай Tonyrefail. За страдание той беше разгласен за мъртъв на място дружно с Калъм Грифитс, 19 и Морган Смит, 18, всички от тъпи пострадвания на 11 декември.

Разследването откри, че колата е проектирана да побира най-много петима души. Имената на оживелите не бяха посочени при откриването на следствието, само че те бяха разпознати на място като Сам Грифитс, 18, и Лукас Вон, 19.

Оттогава фамилиите на жертвите на злополуката отдадоха респект на сладки млади момчета, които значително имаха интерес към спорта. Семейството на Джеси сподели, че е " в действителност с разрушено сърце " и го разказа като " наличие, което ще озари всяка стая ". Те продължиха: „ Той беше обичан от всички, които имаха достойнството да го познават. Той беше н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР