Шест стратегически бомбардировача В-52 на ВВС на САЩ, разположени досега

...
Шест стратегически бомбардировача В-52 на ВВС на САЩ, разположени досега
Коментари Харесай

САЩ са изпратили в Европа шест B-52, които могат да носят ядрено оръжие

Шест стратегически бомбардировача В-52 на Военновъздушни сили на Съединени американски щати, ситуирани до момента в база в Луизиана, бяха трансферирани в Европа за " интеграция в театъра на деяние и присъединяване във въздушни учения " дружно със съдружници и сътрудници в НАТО. Това заяви CNN, която разказа прехвърлянето като сигнал, предопределен за Русия по отношение на петата годишнина от анексирането на Крим, съобщи Агенция " Фокус ".
Съгласно информацията, самолетите са в английската Военновъздушни сили база " Феърфорд " още от края на предходната седмица. А при започване на тази седмица четири бомбардировача " извършиха полети на няколко места в Европа, в това число Норвежко море, Балтийско море (Естония) и Средиземно море (Гърция) ", цитира CNN информация от военновъздушните сили на Съединени американски щати.
Всъщност точно по отношение на последната информация - за полетите, се появи материал в РИА Новости, съгласно който един от бомбардировачите е симулирал бомбардировка въз основата на съветския Балтийски флот в Калининград.
B-52, ситуирани в базите " Андерсън " в Гуам в Тихия океан и във " Феърфорд ", са провели " едновременни учения за запознаване с театъра на интервенциите в Индо-Тихоокеанския район и Европа ". " Колективните полети в Индо-Тихоокеанския район и Европа " показват лоялността на Съединените щати към своите съдружници и сътрудници посредством световната ангажираност на въоръжените сили, прибавиха военновъздушните сили на Съединени американски щати.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР