Шест силни, борбени и красиви жени ще излязат на Арената

...
Шест силни, борбени и красиви жени ще излязат на Арената
Коментари Харесай

Женска битка във Фермата 9

Шест мощни, борбени и красиви дами ще излязат на Арената в първия екипен елиминационен двубой за новия сезон на " Фермата “ 9. От " Елбетица “ това са актрисата Присияна Люцканова, фитнес треньорът Ния Селиктар и софтуерният инженер Моника Пепеланова, а от " Канатица “ - писателката Цветина Иванова, певицата Неделина Цанева и учителката Теодора Тръндева. В понеделник им предстоят пет тежки борби за устойчивост, баланс и експедитивност, които ще ги оставят без мирис. Съперничките ще би трябвало да покажат освен отлична физическа подготовка, само че и солидни познания на въпросите от Алманаха.

За пръв път в историята на " Фермата “ елиминационните дуели ще са отборни, не самостоятелни, а динамичността и напрежението ще бъдат шест пъти по-големи. В средата на седмицата ще излиза наяве дали на Арената ще се явяват дами, мъже или смесени тимове. Всяка победа ще бъде награждавана с пендари. Тимът, чието сандъче се окаже по-пълно в края на сезона, ще получи преимущество преди финала.

В деветия сезон има още една изненада - методът, по който участниците ще напущат стопанството. След елиминационния двубой падналият тим ще гласоподава кой от тримата дуелисти да си тръгне вечно от " Фермата “. Церемонията ще бъде тежка и прочувствена, и ще разкрие характери и тактики.

В първата седмица от предаването участниците демонстрираха, че към този момент мислят и работят екипно, а не самостоятелно. Двата отбора влязоха с сила и синхрон в борбата за привилегия, която трябваше да дефинира кой ще живее в " парадайса “ на положителните битови условия и кой ще населява " пъкъла “ през идната седмица.

Състезателите от всеки тим трябваше да се придвижат върху варели, да минат по дървено трасе, да стрелят по цел, да изпълнят кофи с вода и да ги изсипят в басейн, в който лежи представител на конкуретнтия отбор. Целта им беше да вдигнат равнището на водата допустимо най-бързо, тя да залее участника и той да постави завършек на играта.

Земеделецът Георги Георгиев от " Елбетица “ обаче изсипа течността върху някогашния футболист Костадин Велков от " Канатица “ по метод, който мъчно може да бъде разказан като " спортсменски “. За наказване към времето на тима му бяха добавени още 30 секунди. Въпреки глобата " Елбетица “ завоюва борбата и тимът ще продължи да живее в съвършени условия.

Спокойствието в " парадайса “ обаче е единствено видимо. Режисьорът Станислав Дойнов към този момент не крие своята злост към съотборника си, артиста Петър Петров, който еднолично го в профил от борбата за привилегия.

" Аз имам спортен дух и не желая да виждам в профил! Обичам да влизам в борби и мога ужасно доста неща, само че Петър ме подценява и внушава, че няма потребност от мен “, изясни той. Актьорът си сътвори и още един съперник в лицето на дизайнера Сергей Панайотов, който се конкурира с него в дърводелските задания.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР