Шест сезона и един филм.С това се почерпиха феновете на

...
Шест сезона и един филм.С това се почерпиха феновете на
Коментари Харесай

15 Downton Abbey Secrets Revealed

Шест сезона и един филм.

С това се почерпиха почитателите на Downton Abbey, когато драмата от интервала дебютира на 9 януари 2011 година в Съединени американски щати по PBS. Да, в действителност минаха повече от 12 години, откогато се запознахме за първи път със семейство Кроули и техните прислужници в техния замайващ дом в британската провинция. От друга страна, кой може да не помни, когато героят на Тео Джеймс умря, до момента в който обезцветява Лейди Мери на Мишел Докъри по време на стартирането му за първи курс?

Създаден от Джулиан Фелоуз, сериалът продължава да се трансформира във феномен на поп културата, превръщайки Докъри, Дан Стивънс и други от актьорския състав в огромни звезди и въвеждайки един от най-обичаните герои на малкия екран във вдовстващата графиня на Маги Смит, известна още като дамата, родена да се трансформира в мем, с помощта на нейните закачки и обиди.

След като завърши първичното си лъчение през 2015 година, феновете направиха назад пътешестване до Downton Abbey, когато първият филм излезе по кината п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР