Шест пренасочени полета са кацнали на летище Пловдив. Това потвърдиха

...
Шест пренасочени полета са кацнали на летище Пловдив. Това потвърдиха
Коментари Харесай

Шест пренасочени полета кацнаха на летище Пловдив

Шест пренасочени полета са кацнали на летище Пловдив. Това потвърдиха за GlasNews.bg от аеропорта. Причината е мощен непряк вятър в София.

Както ви съобщихме няма анулирани полети, само че има закъсняващи. 

" Вятърът понижи скоростта си, към този миг самолетите кацат и изхвърчат без усложнения. Част от самолетите, кацнали на другите летища към този момент се връщат в София, с цел да изпълнят последващите си полети, " оповестиха преди минути от летище София.

Днес в елементи от страната поривите напразно доближиха над 130 км/ч. Заради нанесените вреди, Кризисният щаб на община Враца разгласи отчасти бедствено състояние за територията на града. При нужда ще бъдат включени и обитаеми места на Враца, които имат съществени провали по инфраструктурата.

В София вредите в резултат на вятъра са съществени. Паднали клони и дървета затрудниха придвижването по някои пътища. Пострадали са леки коли.

В две учебни заведения настъпиха произшествия за благополучие без потърпевши хора. Мазилката на 45 ОУ " Константин Величков " се стовари на земята. В 97 СУ " Братя Миладинови ", намиращо се в квартал " Люлин " е паднала дограмата на фоайето.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР