Шест политически партии от левия спектър са готови да си

...
Шест политически партии от левия спектър са готови да си
Коментари Харесай

Шест партии са готови да предложат ляво управление на България след ГЕРБ

Шест политически партии от левия набор са подготвени да си сътрудничат и да предложат ляво управническо решение на България след ГЕРБ. Такава поръчка бе дадена на полемика, проведена от АБВ, в която присъединяване взеха и представители на управлението на Българска социалистическа партия. Според водача на АБВ Румен Петков и зам.-председателя на Българска социалистическа партия Кирил Добрев, който е претендент за водач на партията, незабавната оставка на държавното управление на ГЕРБ и основния прокурор е неизбежна:
Румен Петков съобщи:

" Основната цел е обществото да види, да осъзнае, че опция има, че тази опция има своите ярки политически носители, че има наличие от политическа позиция, от експертна позиция. Шест политически партии вземат участие през днешния ден. Това е формат, който цели да покаже, че има опция, само че не формат, който се приготвя за взаимно присъединяване в избори ".

Кирил Добрев дорпълни:

" Алтернатива естествено, има. Изборът на обществото през днешния ден е дали алтернативата да бъде лява или дясна. Факт е, че Борисов си отива. Дали ще е след два дни, дали ще е след месец и половина, дали ще е след избори по остарелия, по новия модел, той си отива ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР