Шест парламентарни партии в Швеция, с изключение на Социалдемократическата работническа

...
Шест парламентарни партии в Швеция, с изключение на Социалдемократическата работническа
Коментари Харесай

Парламентарното мнозинство на Швеция иска санкции на ЕС срещу Северен поток-2

Шест парламентарни партии в Швеция, като се изключи Социалдемократическата работническа партия и Партията за запазване на околната среда, желаеха от държавното управление да включи възбрана за построяването на газопровода в пакета от наказания на Европейски Съюз против Русия заради обстановката към. Това заяви шведското радио, представено от ТАСС.
" Не можете да останете глухи и слепи за полемиката, която продължава в Европейски Съюз от няколко години. И в този момент шест парламентарни партии споделят: използвайте това като инструмент. Шест партии са парламентарно болшинство и това ще бъде новата позиция на Швеция ", сподели в ефир представител на Умерената съдружна партия Ханс Валмарк, отговарящ за външната политика.
Очаква се шведският външен министър Ан Линде (социалдемократ) да повдигне въпроса на в понеделник.
 Съединени американски щати няма да глобяват немски компании поради „ Северен поток 2 “ Съединени американски щати няма да глобяват немски компании поради „ Северен поток 2 “
Съединени американски щати няма да включат немски компании в листата на глобените компании, свързани с построяването на газопровода „ Северен поток...
" Разбира се, ще предам гледната точка на парламентарното болшинство на участниците в срещата на външните министри, аз съм длъжна да направя това. Но не би трябвало да се чака единение на Европейски Съюз по този въпрос. Тук Европейски Съюз още веднъж ще бъде разграничен ", сподели тя.
Според Линде ограниченията против фирмите, които построяват газопровода, ще обиден европейския бизнес, а не Руската федерация.
" Главното е глобите да са против Русия, а не против Германия и други европейски страни ", акцентира тя.
В четвъртък организация ДПА, базирайки се на дипломатически кръгове в Европейски Съюз, заяви, че нито една страна от Европейски Съюз не се опълчва на въвеждането на нови наказания против Русия в светлината на обстановката към Навални. Според нейни източници в понеделник, 22 февруари, външните министри на страните от Европейски Съюз ще възложат на Службата за външни връзки да изготви лист с лица и организации, които могат да бъдат обект на наказания. В този случай рестриктивните мерки ще влязат в действие " през ​​следващите седмици ", написа организацията. Междувременно Блумбърг заяви, че новите наказания на Европейски Съюз евентуално няма да са ориентирани към авторитетни съветски предприемачи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР