Шест отбора и общо над 100 деца взеха участие в

...
Шест отбора и общо над 100 деца взеха участие в
Коментари Харесай

Над 100 деца се включиха в турнира в памет на Спас Натов

Шест тима и общо над 100 деца взеха присъединяване в първия шампионат в памет на Спас Натов, проведен благодарение на Община Варна, БК Черно море Тича, БФ по баскетбол и “Фикосота фууд ”. Легендарният баскетболист на България и “моряците ” ни напусна по-рано през годината, само че продължава да бъде част от варненския клуб, оповестяват от там на формалната си страница.

Родените през 2012 и 2013 представители на школите на Черно море Тича, Шумен, Светкавица (Търговище), Вихър (Айтос) и Ънстопабъл (Добрич) демонстрираха своите умения в зала „ Христо Борисов “. Всички участници получиха възпоменателни медали и награди. Шампион в шампионата не беше излъчен, а и резултати нямаше, заради простата причина, че всички деца в последна сметка бяха спечелили поради присъединяване си.

На формалното разкриване на шампионата участваха президентът на клуба доктор Георги Ганчев, членът на УС на БФБ Стихомир Стоянов, шефът на дирекция “Спорт ” към Община Варна Кристиан Димитров, както и доста другари на Спас Натов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР