Шест от жените, които твърдят, че са били подложени на

...
Шест от жените, които твърдят, че са били подложени на
Коментари Харесай

Жени отхвърлят милионно споразумение с Уайнстийн

Шест от дамите, които настояват, че са били подложени на секстормоз от продуцента Харви Уайнстийн, желаеха от американски арбитър в понеделник да отхвърли спхоразумине на стойност 18,9 млн.долара между опозорения кино продуцент, борда на студиото му и други обвинители, съобщи " Ройтерс ".

По думите им, от споразумението в този му тип ще завоюва Уайнстийн, като въпросният новооснован фонд ще му помогне да заплати разноските към делото.

Но хипотетичните му жертви няма да могат да получат обявените сред 7 500 и 750 000 $ компенсации - или общо над 11 млн. $.

То бе оповестено от съда в Ню Йорк на 30 юни, като незабавно юристите на дамите оповестиха споразумението за незаслужено, тъй като по този начин обвиненият няма да получи наказание за действието си.

Уайнстийн към този момент е в пандиза в щата Ню Йорк, откакто през февруари беше приет за отговорен и наказан на 23 години лишаване от независимост за обезчестяване и полова експанзия.

Още четири дами обвиниха холивудския продуцент през май.

Новият правосъден иск е за секстормоз сред 1984 и 2013 година. Една от дамите е била на 17 години по време на хипотетичното нахлуване.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР