Шест от жените, които твърдят, че са били подложени на

...
Шест от жените, които твърдят, че са били подложени на
Коментари Харесай

Жени, обвинили Уайнстийн в насилие, отхвърлят споразумението за 19 млн. долара

Шест от дамите, които настояват, че са били подложени на секстормоз от продуцента Харви Уайнстийн, желаеха от американски арбитър в понеделник да отхвърли съглашение на стойност 18,9 милиона $ сред опозорения кино продуцент, борда на студиото му и други обвинители, съобщи " Ройтерс ".

По думите им, от съглашението в този му тип ще завоюва Уайнстийн, като въпросният новооснован фонд ще му помогне да заплати разноските към делото.

Но хипотетичните му жертви няма да могат да получат оповестените сред 7 500 и 750 000 $ компенсации - или общо над 11 млн. $.

То бе оповестено от съда в Ню Йорк на 30 юни, като незабавно юристите на дамите оповестиха съглашението за незаслужено, тъй като по този начин обвиненият няма да получи наказване за действието си.
 Жени, обвинили Уайнстийн в секстормоз, се споразумяха с него за 19 млн. $
Жени, обвинили Уайнстийн в секстормоз, се споразумяха с него за 19 млн. $

Ще бъде основан фонд, който разрешава на всички хипотетични негови жертви, да подават претенции

Уайнстийн към този момент е в пандиза в щата Ню Йорк, откакто през февруари беше приет за отговорен и наказан на 23 години отнемане от независимост за обезчестяване и полова експанзия.

През април той се снабди с трето обвиняване за полово посягане и го грозят спомагателни 29 години отнемане от независимост.

Още четири дами упрекнаха холивудския продуцент през май.

Новият правосъден иск е за секстормоз сред 1984 и 2013 година. Е дна от дамите е била на 17 години по време на хипотетичното нахлуване.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР