Шест месеца условно с тригодишен изпитателен срок даде Районният съд

...
Шест месеца условно с тригодишен изпитателен срок даде Районният съд
Коментари Харесай

Осъдиха дядо, ударил учителката на внучето

Шест месеца условно с тригодишен изпитателен период даде Районният съд в Панагюрище на дядо, заканил се с ликвидиране на детската учителка на внука си.

Красимир Налбантов кипнал, когато схванал, че внучето му е насинено в градината, и отишъл да потърси сметка. Не сдържал гнева си, заплашил педагожката Павлина Ерова, че ще я убие и я блъснал по лицето пред колежките. Мъжът е наказан да заплати и 1000 лв. обезщетение, както и да поеме разноските по делото.

Присъдата е неокончателна и може да се апелира пред Окръжния съд в Пазарджик.

Скандалът избухна през септември предходната година, откакто бащата на момченцето Георги Налбантов разгласява фотоси с насиненото му личице в обществените мрежи и описа, че по този начин е взел сина си от детската градина. Семейството на детето упрекна за случилото се учителката и заведе правосъдно дело против нея, само че техен представител или юрист по този начин и не се яви още на първото съвещание, по тази причина процесът беше преустановен.

Учителката Павлина Ерова пък описа, че не е докосвала с пръст детето, а преди да успее да изясни това на дядото, е била ударена и застрашена с ликвидиране. Тя също заведе дело против нападателя си Красимир Налбантов и го завоюва на първа инстанция.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР