Шест месеца са необходими на британците, за да разберат, че

...
Шест месеца са необходими на британците, за да разберат, че
Коментари Харесай

Британците се влюбват в домашните си питомци от пръв поглед

Шест месеца са нужни на британците, с цел да схванат, че са избрали подобаващия сътрудник. За сметка на това любовта им към домашните питомци пламва доста по-бързо, написа в. "Дейли остарял ".

Доста необвързани хора изпитват компликация в намирането на единствения или единствената. Ако някой в действителност се затруднява да сътвори връзка с друго човешко създание, специалисти предлагат да обмисли опцията за окосмен другар.

Ново изследване, направено по поръчка на компания "Агрия Пет ", демонстрира, че на хората са им нужни единствено 30 минути, с цел да се влюбят в куче спрямо шестте месеца за сътрудник.

Над половината (56 процента) от участниците в допитването споделят, че единствено половин час откакто са осиновили питомец, сърцето им към този момент е било в лапите му.

За съпоставяне - множеството интервюирани са признали, че им е лишило половин година, за решат дали са избрали верния сътрудник.

Четиридесет % от участвалите в допитването британци споделят, че любовта към питомеца им е пламнала от пръв взор. Едва 16 % споделят същото за половинките си.

"Резултатите не са изненадващи, като се има поради какъв брой стопани знаят по какъв начин им е трепнало сърцето, когато за първи път са видели кучето си. Една от аргументите за невероятната връзка с нашите четириноги другари е безусловната любов, на която те са способни - нещо, което сътрудникът не постоянно ни дава. Статистически видяно връзката с куче постоянно може да продължи по-дълго от брак. Поради тази причина е целесъобразно умно да избираме питомците си, с цел да посрещнем освен своите, само че и техните потребности. Важно е да помислим освен дали ние желаем обещано куче, само че и дали то желае нас ", споделя Каролин Ментийт от екипа, осъществил изследването.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР