Шест магични дни преобръщат съдбата ни през март. Третият месец

...
Шест магични дни преобръщат съдбата ни през март. Третият месец
Коментари Харесай

Шест магични дни преобръщат съдбата ни през март. Ето кои са те

Шест магични дни прекатурват ориста ни през март. Третият месец от годината дава обещание да донесе на всички зодии повече успокоение и шанс!

 

Ето кои са шестте късметлийски дни от идния месец:

3 март (Ден на огледална дата) – Третата огледална дата за тази година ще бъде превъзходен ден за духовни практики и за духовно развиване като цяло. Можете да посветите този ден на придобиване на нови познания, четене, медитации. Този удобен ден е извънредно значим. Тъй като ще помогне да се преодолеят или минимизират всички последици от най-опасните мартенски ден, които предстоят. Тази огледална дата ще помогне да преодолеем неприятностите и да разберем по какъв начин и накъде да продължим живота си.

 

7 март (Ден на смяната на позицията на Сатурн) – От март 2020 година Сатурн е в знака Водолей. На 7 март тази година планетата ще премине в Риби. Това ще бъде извънредно значимо събитие. Да, това ще направи деня по-добър, само че Сатурн в Риби в действителност ще се разкрие с времето, а не незабавно. Като цяло подобен преход ни носи доста значими промени във всички сфери на живота. Още на 7-ми ще усетим смяната във Вселената. На 7 март ще ни бъде малко по-лесно да се оправим с персоналните си проблеми и всички пречки.

 

16 март (Венера влиза в Телец) – Планетата ще остане в този знак до 10 април. Това ще бъде доста добър и значим преход, защото Венера е изцяло обезсилена в Овен. 16-ти март ще бъде доста ярък и извънредно прелестен ден. На този ден е хубаво да се занимавате с някаква домакинска работа, разчистване, слагане на нещата в ред. Опитайте се да накарате този ден да премине под егидата на желанието да измененията живота си към по-добро, трансформирайки къщата и себе си. Това е идеалният ден за нова прическа, ободряване на дрешника. На този ден Меркурий ще срещне Нептун в нощното небе. Съвпадът на планетите е рисков, само че позитивната мощ на Венера обезврежда негативната сила на този аспект.

 

19 март (Меркурий влиза в Овен) – Това не значи, че Меркурий се усеща доста комфортно в този знак, само че несъмнено е по-добре от Риби, които изцяло обезвреждат силата на Меркурий. На 19-ти март преходът към Овен ще ни даде ново ентусиазъм и самочувствие и ще усили жаждата ни за познания. В този знак планетата ще остане единствено до 2 април. Този ден несъмнено може и би трябвало да бъде отдаден на финансови и правни каузи, както и на работа и бизнес.

 

20 март (Пролетно равноденствие) – Това е доста удобен ден и може би най-светлият интервал през март. Астролозите означават, че Новолунието този път съвсем изцяло съответствува с равноденствието. Това ще се отрази благотворно на настроението ни. 2ти март може да се смята за доста късметлийски ден, в който можете да вършиме каквото пожелаете. Денят е добър както за отмора, по този начин и за работа. Вслушайте се в интуицията си на това равноденствие. Тя няма да ви подведе.

 

23 март (Смяна на позицията на Плутон) – Още един доста мощен ден, който ще има много дълготраен резултат. На 23 март най-отдалечената планета в лицето на Плутон, ще направи преход в знака Водолей. Този ден приключва петнадесетгодишният интервал на престой в Козирог. Този временен ден ще бъде мистериозен, малко чудноват и изпълнен с значими събития.

 

Източник: 

Копирано от standartnews.com
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР