Шест лица, обявени за общодържавно издирване като обвиняеми и свидетели

...
Шест лица, обявени за общодържавно издирване като обвиняеми и свидетели
Коментари Харесай

6 лица, обявени за общодържавно издирване, са установени при акция в Търговище

Шест лица, оповестени за общодържавно търсене като обвинени и очевидци по разнообразни каузи, са били открити по време на профилирана полицейска интервенция в Търговище, оповестиха от прокуратурата. Образувани са били три бързи производства - за осъществена кражба в търговищко село, за ръководство на МПС с централизация над 1,2 промила алкохол и след отнето удостоверение за правоуправление.


Това стана ясно по време на брифинг на окръжния прокурор Диляна Стоянова, представителя на Окръжната прокуратура в Търговище Васил Ангелов, районния прокурор Любен Владимиров и шефа на ОД на Министерство на вътрешните работи в Търговище старши комисар Николай Ненков. Обявено бе, че при масираните дейности в границите на траялата три дни интервенция под управлението на прокуратурата е била разкрита кражба от дружество в град Антоново.

Противодействието и ограничението на битовата престъпност се води и ще се води ежедневно, съобщи окръжният прокурор на Търговище Диляна Стоянова. Всекидневните старания дават резултати и тази профилирана интервенция няма да бъде еднократна демонстрация.

 Иван Гешев: Започва акция от интервенции против битовата престъпност Иван Гешев: Започва акция от интервенции против битовата престъпност
Главният прокурор Иван Гешев, министърът на вътрешните работи Младен Маринов и основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен секретар Ивайло Иванов оповестиха началото...

Засилено наличие в дребните, отдалечените и обезлюдяващи обитаеми места даде обещание шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи в Търговище старши комисар Ненков. Съдействие в тази тенденция ще бъде получено от зоналното жандармерийско отделение във Варна.

В профилираната полицейска интервенция са взели участие също и представители на Национална агенция за приходите, РЗИ, Инспекцията по труда. Извършени са били инспекции в заведения, игрални зали, пунктове за вторични първични материали, автоморги и др.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР