Шест големи десантни кораба от Северния и Балтийския флот са

...
Шест големи десантни кораба от Северния и Балтийския флот са
Коментари Харесай

Русия прати военни кораби в Сирия

Шест огромни десантни кораба от Северния и Балтийския флот са пристигнали в пункта за логистична поддръжка на съветските военноморски сили в Тартус, Сирия, заяви пресслужбата на съветското министерство на защитата.

" Отряд десантни кораби от Северния и Балтийския флот, състоящ се от шест десантни кораба " Петър Моргунов ", " Георгий Победоносец ", " Оленегорски миньор ", " Корольов ", " Минск " и " Калининград ", приключи прехода към Европа и дойде в източната част на Средиземно море в границите на обучение на съветския флот, провеждано под общото управление на главнокомандващия ВМФ адмирал Николай Евменов. Общата дължина на прехода е повече от 6000 морски благи ", се споделя в изказването, представено от БГНЕС.
Съединени американски щати мислят по какъв начин да трансформират интернационалното право, с цел да стоят техни военни кораби по-дълго в Черно море
Администрацията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън обмисля концепцията за въвеждане на нови правила за прекосяване и навигация на военни кораби...
Прочети повече
Понастоящем корабите се намират на рейд в сирийското пристанище Тартус, където попълнят запасите си от гориво и смазочни материали, питейна вода и храна в сходство с нужните стандарти.

Бойните кораби са предопределени за десанти на морски войски на необорудвани брегови линии и за превозване на войски и товари по море. Те могат да транспортират разнообразни типове бронирани транспортни средства.

Основната цел на учението е да се отработят дейностите на военноморските и военновъздушните сили за отбрана на съветските национални ползи в международния океан, както и за противопоставяне на военните закани за Русия по море. Учението ще обхване водите на моретата в съседство с съветската територия, както и значими за интервенцията региони на международния океан.

Отделни учения ще се проведат във водите на Средиземно море, Северно море, Охотско море, североизточната част на Атлантическия океан и Тихия океан. Планира се да вземат участие общо над 140 военни и спомагателни кораба, повече от 60 самолета, 1000 единици военно съоръжение и към 10 000 военнослужещи.
Forbes: Как бързо да унищожите доста китайски кораби и съветски танкове
Най-добрите учени в американската войска в този момент работят интензивно по скришен нов план, с който чиновниците на Пентагона се надяват да оказа помощ...
Прочети повече
Още от АЗИЯ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР