Шест години затвор грозят сина на Аня Пенчева – Ангел

...
Шест години затвор грозят сина на Аня Пенчева – Ангел
Коментари Харесай

6 години затвор за сина на Аня Пенчева! Смляха от бой бизнесмен, обидил приятелката му

Шест години затвор грозят сина на Аня Пенчева – Ангел Караньотов, научи HotArena.

Младежът се оказва забъркан в кърваво меле, избухнало в неделя вечер на летището в Сапарева баня. Ангел е арестуван и по-късно освободен. Разпитана и неговата другарка Ива Русинова. Пострадал е 38-годишен предприемач Ахмед Шерифов Ибишев от София, който е изпратен по неотложност в ‚Пирогов “.

„ Образувано е досъдебно произвеждане за породена междинна телесна щета. Арестувани са двама души. Пострадалият е откаран в болничното заведение с лицева контузия “, оповестява за " България Днес “ говорителката на Областната дирекция на МВР-Кюстендил.

Ще бъде назначена експертиза, която да потвърди дали потърпевшият в багра е получил строшаване на челюстта и по какъв начин тъкмо е станало това. Ако се удостовери сериозното пострадване, то участниците в сбиването ще дават отговор за нанасяне на телесна щета. В случай, че се потвърди, че Ангел Карньотов е взел участие в мелето, най-тежкото наказване, което може да получи е 6 години затвор. Приятелката на Караньотов влезнала в спречкване с мъж поради дрифтовете, които правела с автомобила си.

При последвалия спор тя се обадила на приятеля си. След минути, пристигнали няколко мъже, измежду тях и Караньотов, които пребили софиянеца.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР