Шест финални вокални двубои ще определят окончателния състав на отборите

...
Шест финални вокални двубои ще определят окончателния състав на отборите
Коментари Харесай

Международни музикални битки в „Гласът на България“

Шест финални вокални дуели ще дефинират окончателния състав на тимовете на Михаела Филева, Камелия, Графа и Иван Лечев за идващия кръг от музикалната конкуренция. Претендентите за купата „ Глас на България “ и премията от 50 000 лв. ще би трябвало да покажат гений, театрално държание и хъс за победа, с цел да оправдаят доверието на своите треньори. Менторите ще продължат към Нокаутите с по 8 реализатори в тимовете си, което ще сътвори казус в шоуто.

С общо 13 участници в отбора си, Графа ще би трябвало да провежда първия в историята на предаването у нас музикален трибой, като приготви трима свои гении за общо осъществяване на сцената. Един от тях безапелационно ще изпъкне с вокално майсторство и театрален опит в баладичен кавър на шлагера на Ед Шийрън и Джъстин Бийбър „ I Don’t Care “. Двукратният първенец в откриването на гении Иван Лечев ще върне Михаела Филева и водещите Pavell & Venci Venc` към тийнейджърските им трепети с баладата „ Here Without You “, в чието осъществяване ще опълчи два мощни мъжки вокала. Един от тях ще бъде отъждествен от треньора си на „ златна мина, която би трябвало да се създаде, от златото да се създадат кюлчета и те да отидат в банката “.

За край на вокалните борби Камелия ще избере две опитни в националната музика певици и фолклорната класика „ Ах, къде е мойто либе “, а Михаела Филева ще провокира две от девойките в тима си да извърнат мъжка ария в женски дует. Трудният избор, който ще се наложи да направи сред тях, ще провокира сълзи в очите й и тя ще помоли за съвет сътрудниците си в журито. Графа ще провежда интернационална борба с представители на две от обичаните му страни, а един от тях ще се опита да го впечатли още преди началото на подготовките с домашно приготвено тирамису.

Последната треньорска кражба за сезона ще бъде в ръцете на Камелия. Тя ще изненада публиката и сътрудниците си, като натисне аления бутон секунди преди сцената дефинитивно да напусне един от най-изявените млади гении в шоуто.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР