Шест двойки остават в надпреварата Един за друг“ след поредните

...
Шест двойки остават в надпреварата Един за друг“ след поредните
Коментари Харесай

Веселка и Момчил от Видин напуснаха „Един за друг“

Шест двойки остават в конкуренцията „ Един за различен “ след следващите прочувствени и доста оспорвани провокации тази седмица. Веселка и Момчил се разделиха с шанса за победа откакто не съумяха да покажат най-хубавото от себе си, макар огромната мотивация за положително показване.

В мъжкото тестване Момчил се озова в неравна борба с времето и не съумя да реши любовното уравнение в рисковите условия на въртящата се кола. След това бяха изпитани уменията на дамите да дадат бързи и съответни насоки на сътрудниците си в пробиването на дупка с дрелка в повърхност, тъй че от там да потече пъстър пясък. Макар и да бяха на ръба да завоюват тази игра, времето се оказа незадоволително за Веселка и Момчил.

Неделното предизвикателство донесе доста усмивки както на феновете, по този начин и на участниците. Двойките имаха задачата да постелят фамилното легло за оптимално бързо време, облечени в обща пижама изискваща безукорен синхрон за безпроблемно придвижване. Най-добре се показаха Емил и Калина, които бяха застрашени от елиминация в предходните две игри, само че с този триумф се трансфораха в първия тандем, избавил се посредством победа в общото тестване. Този поврат изведе Веселка и Момчил против Велислав и Симона и приключението „ Един за различен “ за тях приключи.

„ Може да напуснахме играта рано, само че сме доста щастливи, че участвахме. Ние се вглъбихме в игрите, тъй като искахме да покажем какъв брой добре се познаваме и обстоятелството, че сме построили една постоянна връзка, макар че сме неотдавна дружно. Доказахме един на различен, че сме един за различен, “ споделиха Веселка и Момчил в „ На кафе “. А Момчил добави: „ В играта научих нещо ново за себе си – мислех, че не мога да обичам Веселка повече, само че мога! “.

С какви нови и забавни провокации ще се сблъскат двойките и коя ще напусне шоуто, не пропускайте да разберете в събота и неделя, 11 и 12 април, от 20:00 ч. единствено по NOVA.

Повече информация за „ Един за различен “ ще откриете във, както и на.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР