Шест души загинаха при стрелба на територията на административния комплекс

...
Шест души загинаха при стрелба на територията на административния комплекс
Коментари Харесай

Стрелец в пивоварна в Милуоки уби пет души и се застреля

Шест души починаха при пукотевица на територията на административния комплекс на пивоварната компания " Молсън Коорс " (Molson Coors) в американския град Милуоки, щата Уисконсин, заяви шефът на локалната полиция Алфонсо Моралес, представен от международните организации.

Нападателят е умъртвил петима чиновници на компанията, преди да бъде открит мъртъв след явно самоубийство, сподели Моралес, представен от Ройтерс. Няма данни за други потърпевши в кървавия случай. " Засега други рискове няма, само че ние ще продължим да проверяваме ситуацията на място и през нощта ", добави той няколко часа след стрелбата.

Според него кръвопролитието е лимитирано единствено до комплекса на пивоварната компания, състоящ се от 20-ина здания - композиция от офиси и индустриални пространства. Имената на жертвите ще бъдат обявени по-късно, сподели полицейският началник. Следователите ще разпитват чиновници на компанията, с цел да си сформират дефинитивна картина на случилото се.

Заподозреният палач е 51-годишен мъж от Милуоки. Властите не дават детайлности за събитията към стрелбата и за претекстовете на нападателя. Според телевизия Ей Би Си, която се базира на лични източници, стрелецът е някогашен чиновник на пивоварната компания, уволнен по-рано денем. Той излязъл от постройката, а след това се върнал с огнестрелно оръжие.

Президентът Доналд Тръмп засегна и кървавата покруса в Милуоки по време на конференцията си във Вашингтон, отдадена на битката с ковид, като назова стрелеца " подъл палач ", а случилото се - " извънредно нещо ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР