Шест деца, Оскар, безупречно изпълнение на хуманитарните задължения и.... развод.

...
Шест деца, Оскар, безупречно изпълнение на хуманитарните задължения и.... развод.
Коментари Харесай

Анджелина Джоли: Обществото оказва прекомерен натиск върху жените

Шест деца, Оскар, безупречно осъществяване на филантропичните отговорности и.... бракоразвод. Травмираната, само че оживялата звезда разяснява живота си след Брад Пит в едно откровено изявление за Le Figaro.
" Моята женственост може да варира според от подтекста. Налага ми се да комбинирам няколко статуса - на актриса, режисьор, активистка, майка на шест деца. Обстоятелствата след развода постановиха да се преместя в Лос Анджелис, тъй като Брад желае да живее там ", споделя Джоли.
Тя добавя, че безспорно ролята ѝ на майка е над всичко:
" Сутрин се разсънвам майка. Според мен по този начин ще бъде през днешния ден, на следващия ден и постоянно. След като станем родители ние към този момент сме други същества, към този момент не принадлежим на себе си. Целият ми живот и избори се дефинират от живота на децата ми. Техните потребности и цели - са моят приоритет и аз съм доста деликатна към всичко, което може да им повлияе или да им навреди. Затова се усещам майка постоянно и единствено, когато са на учебно заведение мога да пристъпя към филантропичната си и политическа работа. Едва когато приключа със отговорностите си мога да се посветя на киното. "
" Известно време не съм снимала филм и това е отличен опит, когато ти е зле и излизаш от затрудненото състояние. Да играеш мощен персонаж е самобитна форма на терапия. Превъплъщението в облика на мощен персонаж може да ти помогне да се възстановиш, когато не се чувстваш добре ", описа още Джоли. 
" Хората желаят да ме виждат такава, каквато постоянно съм била. Така вместо да смекча " дивата " си страна, те я акцентират. Възприемам живота си като път. Винаги диря свободата и в случай че от време на време наподобявам смела, то е тъй като аз в действителност не предпочитам благоразумието или умереността.... Всеки ден се карам да върша неща, които ме смущават и плашат. Никога не съм ограничавала живота си в изискванията на физически или прочувствен комфорт: устремявам се да изпитвам действителността ", споделя още тя в изявлението.
За връзките си с Брад Пит актрисата споделя:
" Не зная каква е моята орис, само че съм уверена, че се намирам в временен интервал. Това е като завръщане у дома, връщане към себе си. Защото бях малко изгубена... Това се случи в края с моите връзки с Брад, а след това при започване на нашата разлъка. Това беше комплициран миг, в който не се познавах... станах по-малка, незначителна. Чувствах същинска и дълбока тъга, беше ми болно. От друга страна беше забавно да възстановя връзката с това примирение и тази маловажност, която усещах. В края на краищата това  е доста човешко. Освен това имах проблеми със здравето. Всички тези неща се настаняват в нас и припомнят, на първо място, вероятното завръщане към насладите на живота. Аз още веднъж би трябвало да открия насладата. "
" Обществото оказва огромен напън върху дамите, като желае да съчетават в себе си женственост и всемогъщество. Това не е елементарно. Вървейки по пътя си ние сме принудени да се сражаваме, съпротивляваме... Изискват се толкоз доста старания, с цел да придобием мекота. Всеки ден виждам хора, за които животът не е подарък, само че поисквам на нас и на себе си също - да се смекчим, живеейки в този толкоз нечовечен свят. ", безапелационна е актрисата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР