Шест български проекта вече се включиха в инициативата Call for

...
Шест български проекта вече се включиха в инициативата Call for
Коментари Харесай

Шест иновации от България се състезават в кампанията за разрешаване на глобални проблеми Call for Solutions

Шест български плана към този момент се включиха в самодейността Call for Solutions на международния конгрес Bloomberg New Economy , която търси най-иновативните решения на огромните световни провокации, с които светът се сблъсква. Кампанията на международния колос Bloomberg LP стартира в края на юли и ще продължи до 15 август, докато и всеки с новаторска концепция за разрешаване на проблем, може да кандидатства. Седмината представители с най-хубави и ефикасни решения от целия свят ще бъдат поканени да се включат във форума, който ще се организира през ноември в Пекин, дружно близо 500 от най-влиятелните бизнесмени, софтуерни водачи, държавни чиновници, специалисти и учени от над 60 страни. Освен със профилиран семинар, на който ще бъдат показани най-хубавите хрумвания по време на форума, екипът на Bloomberg New Economy ще помогне и за реализирането им.

Участие в Call for Solutions могат да вземат бизнесмени, бизнес водачи, откриватели и разнообразни експерти от целия свят. Световната самодейност е подкрепена и от единствената бизнес телевизия в България - Bloomberg TV Bulgaria , която ще даде публичност на най-хубавите български хрумвания.

Българските планове, които досега са кандидатствали, оферират решения на провокации като бюрокрацията и транзакционните разноски за бизнеса в международен проект, изменението на климата и проблеми, свързани с урбанизацията. Всеки може да предложи своята концепция до 15 август, а новаторските решения би трябвало да са в една от следните категории: търговия, технологии, климат, финанси и финансови пазари, обществено включване, урбанизация и световно ръководство. За повече информация и кандидатстване: https://www.neweconomyforum.com/solutions-submission/
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР