Шест български компании представят свои продукти на едно от най-големите

...
Шест български компании представят свои продукти на едно от най-големите
Коментари Харесай

Български продукти участват в голямо световно изложение за козметика

Шест български компании показват свои артикули на едно от най-големите изложби в региона на парфюмерията и козметиката в света – COSMOPROF HONG KONG, в Хонконг, Китай.

Събитието е едно от най-значимите мероприятия в международен мащаб в областта на козметиката, като в последното му издание през 2018 година са взели участие над 2100 изложители от 51 страни. Ежегодно COSMOPROF събира близо 90 000 търговци, експерти и публицисти от целия свят.

Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинни предприятия провежда национално присъединяване на ревюто. Шестте български предприятия ще показват пред представителите на международната козметична промишленост българско розово и лавандулово масло, както и бяла и цветна козметика от естествени артикули.

Още в първия ден на събитието е регистриран висок интерес към българската продукция от редица експерти в сферата, като се организират голям брой В2В срещи. Изложението предлага и богата съпътстваща стратегия, включваща състезания и тематични конференции.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР