Шест автомобила шофираха в насрещното движение на булевард в Пловдив.

...
Шест автомобила шофираха в насрещното движение на булевард в Пловдив.
Коментари Харесай

Нещо в организацията куца? Колона от автомобили в насрещното до Централна гара

Шест автомобила караха в насрещното придвижване на бул. в Пловдив. За неуместната обстановка алармираха читатели на TrafficNews , които са снимали нарушаването. Колоната от коли се е движила по бул. „ Христо Ботев ” в посока Денталния факултет,  разказаха те.
Прочетете още
Преди дни още веднъж наши читатели алармираха за нарушаване в същия сектор, когато автомобил със старозагорска регистрация шпореше по булеварда в насрещното придвижване против останалите коли.

Според читателите ни очевидно водачите, които се движат в региона на Централна гара се объркват, защото придвижването сега минава през паркинга на гарата поради ремонта.

„ Възможно е водачите да се омотват, поради ремонтните действия, тъй като това не е първия случай на коли, които се движат в насрещното в този регион. Вече няколко пъти виждаме извършители и очевидно нещо в организацията на придвижване куца ”, разясняват читателите ни.

" Понякога следим водачи, които изнагляват за да прередят останалите коли и да се престроят на светофара, само че в този случай не мислим, че това е повода, по-скоро в действителност става някакво комплициране ", допълниха още пловдивчаните.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР