Шерил Кроу, Луис Капалди и Били Ейлиш бяха сред звездите

...
Шерил Кроу, Луис Капалди и Били Ейлиш бяха сред звездите
Коментари Харесай

Звезди дариха дрехите си за благотворителност

Шерил Кроу, Луис Капалди и Били Ейлиш бяха измежду звездите на тазгодишния фестивал в Гластънбъри, които да подариха облекла на фондация „ Оксфам ” в поддръжка на акция против " произвеждащата отпадъци мода ".
 
Звездите подариха част от своите облекла на благотворителната организация по време на фестивала в Съмърсет, за да насърчат почитателите да купуват облекла „ втора употреба ”.
 
Други актьори, които се включиха в акцията, бяха Кайли Миноуг, която подари слънчева козирка и Джони Мар, който подари риза.
 
Кроу, Капалди и Ейлиш подариха и тениски.
 
Фронтменът на “The Cure ” Робърт Смит подари риза, която е носил през 1989 година и още веднъж на концерта в операта в Сидни по-рано тази година.
 
Певицата и композиторката Габриела Аплин сподели, че е дарила " страхотния си златен ослепителен гащеризон ", защото желала " някой различен да се усеща толкоз добре в него, колкото и аз ", заяви Би Би Си.-->
 
Промяната на климата и околната среда бяха тематиката на тазгодишния фестивал. За първи път продажбата на пластмасови бутилки за еднократна приложимост беше неразрешена в Гластънбъри.
 
„ Оксфам ” употребява фестивала, с цел да стартира акцията си „ облекла втора ръка ” през септември, като помоли хората да се ангажират да не купуват нови облекла най-малко един месец. Дрехите на артистите ще бъдат разполагаем, с цел да бъдат извоювани или купени в онлайн магазина на „ Оксфарм ” до септември.
 
От „ Оксфам ” декларират, че „ Всяка седмица 11 милиона облекла свършват на боклука . Диктатът на модата оказва възходящ напън върху планетата и човечеството ”.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР