Шерифите на Флорида напоследък влизат в заглавия за безсмисления си

...
Шерифите на Флорида напоследък влизат в заглавия за безсмисления си
Коментари Харесай

„Гангстерският“ шериф на Флорида има политически некоректно искане към демократите, бягащи от либералните градове: „Върнете се назад“

Шерифите на Флорида в последно време влизат в заглавия за безсмисления си метод на фона на обвиняванията на демократичните градове в използване на про-криминални политики като унищожаване на паричните гаранции и понижаване на лишаването от независимост. Шерифът на окръг Лий не прави изключение.

Шериф Кармайн Марчено, в началото в Ню Йорк, заема твърда позиция по отношение на нарушителите, които си мислят, че могат да „ играят “ в неговия окръг, предупреждавайки, че ще ги „ преследва “. Шерифът разкритикува демократичните градове, че се пробват да заемат твърда позиция във връзка с незаконното държание.

„ Посланието ми… е ясно. Ако смятате, че можете да се занимавате с отрова и да извършите закононарушение, стойте надалеч от окръг Лий и целия огромен щат Флорида. Ние сме подготвени и ще ви намерим, да ви преследват и да ви обвинят, с цел да наложите силата на закона “, сподели той в изявление за Fox News Digital.

Той сподели също, че вижда, че крайнолевите хора бягат от Ню...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР