Шери Истърлинг, майката на TikTok звездата Адисън Рей, и рапърът

...
Шери Истърлинг, майката на TikTok звездата Адисън Рей, и рапърът
Коментари Харесай

Възрастта няма значение: Шери Истърлинг и Юнг Грейви

Шери Истърлинг, майката на TikTok звездата Адисън Рей, и рапърът Юнг Грейви превзеха интернет пследните часове, откакто оповестиха връзката си по време на видео музикалните награди на MTV и бяха видяни да се целуват.

В изявление преди шоуто, Юнг Грейви, чието същинско име е Матю Реймънд Хаури, сподели, че двамата са се срещнали онлайн и „ си допаднали незабавно “.
 Георги Георгиев от БОЕЦ: Вече не могат да ни върнат в съветска орбита! 29 авг 2022 | Днес, 29 август, гражданската организация БОЕЦ инициира обсада на Министерски съвет от  19:00 часа, откакто...
„ Аз обичам по-зрелите дами и тя е нещо като кралицата на милфките, тъй че взех решение, че е идеалното съвпадане “, сподели Юнг Грейви, 26, в изявление на аления килим.
               

42-годишната Истърлинг се раздели с 46-годишния Монти Лопес тази година след обвиняванията, че Лопес й изневерява с по-млади дами.

Рей, която се счита, че е спечелила над 8,5 милиона $ единствено от TikTok през 2021 година, взе участие дружно със фамилията си в техния канал в YouTube и във видеоклипове в TikTok.

Семейството й се причисли към нея в „ Addison Rae Goes Home “, 10-епизодов риалити сериал, продуциран от Snapchat. Докато звездата на Rae изгря в TikTok и тя се разшири в музиката, филмите и доста други, останалата част от фамилията й също усили своите профили. Майката на Рей има продуциран от Spotify подкаст с щерка си и двамата родители са подписали контракт с организацията за цифрови гении на WME дружно с Рей през 2020 година

В Instagram Истърлинг, която се назовава Шери Никол в платформата, разказва себе си като „ самотна майка “ в биографията си. Тя има 1,1 милиона почитатели.
               
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР