Шер се завръща с уникална изненада за своите фенове. Иконата

...
Шер се завръща с уникална изненада за своите фенове. Иконата
Коментари Харесай

Шер се завръща – с парфюм

Шер се завръща с неповторима изненада за своите почитатели. Иконата на поп музиката ще си партнира с компанията „ Scent Beauty “ за основаването на парфюм.

Певицата желае да пусне на пазара по-специален мирис, който да бъде „ genderless “ или казано на български – да пасва както на мъже, по този начин и на дами.

„ Той е доста покъртителен. От него ти се желае да се прегърнеш. Извървях дълъг път, откогато за първи път сътворих парфюм и по тази причина имам вяра, че този е унисекс. Направих го за хора, които обичат парфюми или просто желаят да миришат добре, такива, които го усещат като частичка от личността “, разяснява Шер пред изданието WWD.

Певицата и нейните съдружници са работили по парфюма в продължение на четири години. В него има нотки на ванилия и жасмин, като Шер няколко пъти е поискала промени, с цел да може ароматът да стане съвършен за всеки усет.

По-рано тази година прочут бранд разгласи, че ще прави шалове, основани от Шер.

На 20 май американската поп певица и актриса навърши 73 години. Тя доста понижи участията си през годините, само че все пак не желае към момента да слиза от сцената.

Шер е носителка на премиите „ Оскар “, „ Грами “, „ Тони “, „ Еми “, БАФТА, има „ Златен глобус “, а също и звезда на Алеята на славата в Холивуд.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР