Шер пренебрегна семейната си драма, докато беше на парти преди

...
Шер пренебрегна семейната си драма, докато беше на парти преди
Коментари Харесай

Шер, на 77, се наслаждава на вечер с красавицата Александър „AE“ Едуардс, на 38, след като загуби офертата за попечителство над сина си Илайджа Алман

Шер подцени фамилната си драма, до момента в който беше на празненство преди премиите Грами с приятеля си Александър „ AE “ Едуардс.

77-годишната изпълнителка на „ Believe “ и 38-годишният Едуардс дойдоха дружно на тържеството на Warner Music Group в четвъртък вечерта в Citizen News Hollywood, където нейният другар бе забелязан да отваря вратата на SUV за нея с рицарски дух.

Шер раздруса избелелите черни дънки с кристали, поръсени по краката, и ги съчета с кадифено болеро яке и горнище с необятно деколте.

Едуардс добави визията си с сходни избелели дънки и черно палто.

Вечерта на двойката в града идва, откакто изпълнителят на „ If I Could Turn Back Time “ изгуби наддаването да стане реакционер на сина си Илайджа Блу Алман.

Шер твърди в правната си петиция, че 47-годишният Олман изисква настойничеството, тъй като тя има вяра, че той ще употребява заплащанията от своя концерн – които е получил след гибелта на татко си, починалия музикант Грег Алман, с цел да подхранва злоупотребат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР