Шер е икона. Тя е певица и актриса, носител на

...
Шер е икона. Тя е певица и актриса, носител на
Коментари Харесай

Майката на Шер - фурия на 92, която не е имала лека съдба

Шер е икона. Тя е певица и актриса, притежател на редица влиятелни статуетки от разнообразни награди, измежду които "Оскар ", "Грами " и доста други.

73-годишната звезда е минала през доста в персонален и професионален проект, само че продължава да цялостни залите с правилните й фенове, които десетилетия наред я поддържат. Млади и по-възрастни, те са обединени от едно - любовта си към изпълнителката на шлагера Belive.

Днес ви описваме не за кариерата на Шер, а за един от най-големите фактори в живота й. Жената, която цялостен живот е опора на Шер, в сложните и мощните моменти, се споделя Джорджия Холт. Майката на Шерелин (цялото име на огромната поп икона).

 майка шер Getty/Gulliver

Джорджия отглежда щерка си сама, нейният брачен партньор я напуща, когато Шер е малко момиченце. Правят опити да се съберат, само че връзката им не потръгва. Самата Джорджия е дете на разведени родители и огромна част от детството си прекарва ту при майка си, ту при татко си.

Тя е родена на 9 юни 1926 година, Холт е от ирландски, британски, немски, френски и холандски генезис. Тя твърди, че е посещавала 17 разнообразни учебни заведения. Баща й е я учи да свири на китара и да пее. Холт се опитва в киното и музиката.

Вижте още фотоси на прелестната Джорджия Холт ТУК >>>

 майка шер Getty/Gulliver

Джорджия несъмнено е на "ти " със сватбите. Самата тя е била омъжена цели 6 пъти . Първият й брачен партньор Джон Саркисян е татко на Шер, чието същинско име е Шерилин Саркисян.

Музикалната кариера на Холт стартира, когато е 6-годишна. Тя печели няколко надпревари за гении, както и за хубост. През 50-те години има няколко дребни телевизионни функции. Въпреки своите артистични заложби, Джорджия не съумява да се покатери до върховете на славата.

Големият й триумф, както всеки родител знае, са нейните деца. Шер има и по-малка сестра.

Един от най-култовите цитати на Шер, обвързван с майка й, е история, която тя показа през далечната 1996 година по време на изявление.

"Майка ми веднъж ми сподели: Знаеш ли миличка, един ден би трябвало да се установиш и да се омъжиш за богат мъж ". В типичния за Шер жанр, тя дава отговор на майка си: "Мамо, аз съм богат мъж. Моят опит с мъжете е превъзходен, тъй като не ги предпочитам поради парите им, а тъй като ги одобрявам, не се нуждая от тях ".

 майка шер Getty/Gulliver

През 2013 година бе излъчен документалният филм Dear Mom, Love Cher, в който Шер споделя сложния житейски път на своята майка.

Оказва се, че Джорджия била на косъм да направи аборт, преди да роди бъдещата звезда, тъй като била в извънредно затруднено състояние. Все отново Джорджия решила да роди щерка си.

"Майка ми е тъкмо като Роки. Тя в никакъв случай не се предава ", споделя Шер за своята майка.

Джорджия е на 92 години, само че скоро ще чества рожден ден. Въпреки това звездната майка, както и щерка й, наподобяват прелестно и не престават да бъдат дружно, въпреки Шер да има много ангажиран график.

Миналата година тя взе участие в продължението на мюзикъла Mamma Mia с присъединяване на Мерил Стрийп. Освен това тя издаде нов албум с огромните шлагери на ABBA, който доближи до челна позиция в класациите за продажби на албуми.

В допълнение, Шер е на следващото си турне, което се споделя Here We Go Again Tour.

Още:
Жената, която в никакъв случай няма да остарее: припомнете си безконечната Шер през годините Какво се случва, щом някой назова Шер „ прекомерно остаряла и незадоволително секси “ (и то когато е била на 40)
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР