Шепата лумпени, на подчинение на Цветан Василев, начело с обвинения

...
Шепата лумпени, на подчинение на Цветан Василев, начело с обвинения
Коментари Харесай

Хората на Цветан Василев готвят улични провокации с насилие!

Шепата лумпени, на послушание на Цветан Василев, отпред с обвинявания за безчинство Георги Георгиев от НПО-то БОЕЦ, готвят съществени провокации на оповестения за 12 септември техен „ митинг “. Освен апелите за събаряне на властта и лозунгите срещу избора на Иван Гешев за основен прокурор, е оповестена и безсрочна обсада на правосъдните покои в страната.

Цял месец към този момент Георгиев и малобройните му последователи във фейсбук нагнетяват ситуацията, като с изключение на нецензурния им махленски език, пъстър с обиди, се виждат и откровени апели за разпра, кръв и павета, които трябвало да полетят към враговете на Цветан Василев.

Отчаянието на подсъдимите олигарси, които стоят зад този нов опит за дискредитиране на институциите, търсещи им отговорност за осъществените закононарушение, явно е достигнало връхната си точка, щом провокациите към улично принуждение се насърчават интензивно.


Постовете на Георги Георгиев във фейсбук намерено приканват към принуждение и кръв

Привържениците на Георгиев също афишират, че ще се бият с полицията, даже дават и препоръки по какъв начин да се осъществят провокациите:


Така, откакто ограби КТБ и милиарди от спестяванията на българите, в този момент Цветан Василев е решил, че този път ще играе ва-банк и в финален опит да получи индулгенция, ще заплаща на хулигани, с цел да чупят глави по площадите. Да виждаш обаче спасението си от подсъдимата пейка в кървава „ гражданска гражданска война “, е финален етап на незаконното ти мислене.

А в случай че границата фактически бъде премината и има прояви на принуждение от платените му сподвижници към органите на реда, то тогава полицията освен би трябвало съответно да обезпечи спокойствието и вътрешния ред, а и с всички ограничения да озапти незаконните орки на Василев, мислещи си, че демокрацията се показва в правото им да препятстват с принуждение правораздавателните органи да си правят работата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР