Шепа провокатори се опитват да внесат разделение и омраза в

...
Шепа провокатори се опитват да внесат разделение и омраза в
Коментари Харесай

Шепа провокатори се опитват да внесат разделение и омраза

Шепа провокатори се пробват да внесат разделяне и ненавист в обществото на националния ни празник.

Това разяснява министър председателят Кирил Петков на връх Шипка, където, до момента в който държеше тирада,. Към него полетя и снежна топка. Министър-председателят се качи на върха дружно с ръководителя на Народното събрание - Никола Минчев, с цел да уважи паметта на падналите за освобождението.

Във връзка с изявления, в това число в обществените мрежи, на посланика на Русия у нас - Елеонора Митрофанова, Кирил Петков разгласи, представен от БНР, че всички непознати жители, които работят против ползите на България ще бъдат отзовани.

По мотив публикуваните през вчерашния ден в обществените мрежи фотоси на повишени цени на бензиностанции и опашки пред тях, министър председателят разгласи, че сходна суматоха се подклажда от избрани хора:

„ Има няколко вида хора, които сега желаят да има суматоха. Има хора, които желаят да печелят от суматохата на хората, които се редят на бензиностанциите и те им подвигат цените. Има хора, които го употребяват за политически цели сега и се пробват да разклатят държавното управление, тъй като знаят апропо, че тяхното време свършва “ - акцентира министър председателят.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР