“Шепа нещастни фашисти”.Така депутатът от “Продължаваме промяната” Христо Петров, известен

...
“Шепа нещастни фашисти”.Така депутатът от “Продължаваме промяната” Христо Петров, известен
Коментари Харесай

Ицо Хазарта към “Възраждане”: Шепа нещастни фашисти

“Шепа нещастни фашисти”.Така депутатът от “Продължаваме промяната” Христо Петров, прочут като Ицо Хазарта  Ицо Хазарта Христо Петров - Ицо Хазарта е роден е на 19 декември 1979 година в София. Христо приключва, назова народните представители от “Възраждане”.

”Имам един въпрос. В тази зала има доста положителни експерти, професори по медицина, финансисти, доста положителни адвокати. Ако аз на следващия ден реша и извикам 500 или 1000 от хората, които са дали своят вот за мен, и им кажа “елате да влезете нелегално в Народното събрание, елате да поблъскате служители на реда, ще ви платя рейсовете, може да ви дам и по 40 лева.”, не е ли вярно господин основния прокурор да изиска моя депутатски имунитет, да бъда съден и да ме вкарат в пандиза. И въпросът ми е елементарен - дали в закона написа, че той важи единствено за мен или за шепа нещастни фашисти”, пита той от парламентарната естрада.

Поводът за изявлението му бе коментар на зам.-шефа на “Възраждане” Цончо Ганев, който прикани ръководещите да не обяиняват тях за случилото се през вчерашния ден, а да поемат отговорност и да отстранен зеления документ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР