Шепа нещастни фашисти нарече депутатите от “Възраждане депутатът от “Продължаваме

...
Шепа нещастни фашисти нарече депутатите от “Възраждане депутатът от “Продължаваме
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Дали в закона пише, че той важи само за мен или за шепа нещастни фашисти?

" Шепа нещастни фашисти " назова депутатите от “Възраждане " депутатът от “Продължаваме смяната " Христо Петров, прочут като Ицо Хазарта.

" Имам един въпрос. В тази зала има доста положителни експерти, професори по медицина, финансисти, доста положителни адвокати. Имам един елементарен въпрос - в случай че аз на следващия ден реша и извикам 500 или 1000 от хората, които са дали своят вот за мен, и им кажа “Елате да влезете нелегално в Народното събрание, елате да поблъскате служители на реда, ще ви платя рейсовете, може да ви дам и по 40 лв. ", не е ли вярно господин основният прокурор да изиска моя депутатски имунитет, да бъда съден и да ме вкарат в пандиза.

И въпросът ми е елементарен - дали в закона написа, че той важи единствено за мен или за шепа нещастни фашисти? ", попита Христо Петров от парламентарната естрада.

Поводът за изявлението му бе коментар на зам.-шефа на “Възраждане " Цончо Ганев, който прикани ръководещите да не упрекват тях за случилото се през вчерашния ден, а да поемат отговорност и да отстранен зеления документ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР