Шенген по въздух е въздух работа. Това заяви в ефира

...
Шенген по въздух е въздух работа. Това заяви в ефира
Коментари Харесай

Крум Зарков: Шенген по въздух е въздух работа

" Шенген по въздух е " въздух работа ". Това съобщи в ефира на БТВ някогашният правосъден министър в служебното държавно управление Крум Зарков.

" България има право да влезе пълноправно в Шенген. Максимумът, който може да се допусне, е точна дата. Пробив с Нидерландия в случай че стане ще е поради работата, която свърши служебното държавно управление и анулацията на механизма за съдействие и инспекция. И се надявам тя да продължи. Точно преди година в Тирана Марк Рюте се ангажира пред президента, че Нидерландия ще вдигне ветото, в случай че България смъкна мониторинга. България съумя да смъкна мониторинга. Надявам се холандското държавно управление също да го направи. Естествено, че поздравления за българското държавно управление ще има, в случай че реализира този приоритет. И освен за актуалното, а и за това преди него ", сподели той по тематиката.

Зарков разяснява и разглобяването на паметника на Съветската войска. " Демонтажът на паметника и методът, по който се случва, би трябвало да се впише в цялостната деградация на публично-политическия живот в последните шест месеца. Търсене на всевъзможни провокации. Всяка партия заостря своята позиция. Според мен този монумент не трябваше да се демонтира, а методът, по който се прави, и ловците на лайкове, които чакат всяка част отделена от паметника, с цел да натрупат своята известност, е толкоз смешно. Аз не знам, не съм инженер, само че виждам, че това е цяла една политическа интервенция. Ако се демонтира или се прави нещо такова, с цел да се реализиран цели да се разбият или оправят сглобки, е много безконтролно по отношение на нацията, защото напрежението пораства ", счита той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР