Шеметна вакханалия спретна Криско по време на турнето си в

...
Шеметна вакханалия спретна Криско по време на турнето си в
Коментари Харесай

Криско спретна шеметна чалга вакханалия в САЩ

Шеметна вакханалия спретна Криско по време на турнето си в Съединени американски щати в помещение, наподобяващо на зарязан склад за зеленчуци

Изявата му в Лас Вегас се трансформира в диво празненство с полуголи почерпени мъже, весни чалга шлагери и стихия от летящи салфетки, описаха пред „ България Днес “ очевидци на щурата веселба. Присъстващи на представлението го оприличават повече на чалга присъединяване през 90-те години на предишния век, в сравнение с рап изява зад океана.

Българските емигранти дълго време чакат да видят Криско на сцената, само че той ги изненадва, като се качва по масите. Родният рапър прескача чаши с алкохол, чинии със салати и месни порции, до момента в който подрежда най-популярните си рими.

Купонджиите изпадат в възторг и стартират да го замерват със салфетки – бит, който обичайно се извършва по чалготеките, само че не и на концерти на рапъри, които пеят за доста пари, скъпи коли и красиви дами.

Във фолктематиката се вписва и протежето на Криско – русокоската Тита, която също се качва по масите и стартира да кърши снага пред замаяните погледи на купонджиите.

Някои от мъжете не устоят на гневното празненство и падат облекла и задръжки. Младежи също се качват по масите, до момента в който в едната си ръка решително държат бутилки с уиски. Римите не престават, музиката се усилва и в миг на възторг се случва неизбежното – едно от момчетата си съблича тениската и продължава полугол да припява на Криско и Тита, които изцъклят очи при нудистката панорама.

Младо момиче пък събира храброст, качва се при рапъра и стартира да му танцува, до момента в който той не може да се осъзнае какво се случва. Виждат се гол кръст и стомах, само че до ново разсъбличане не се стига. Има и опити за замяна на целувки, само че всичко остава на въображението.

Колоритната чалга картинка е допълнена от ретро фолкаджийката Мая, която дружно с половинката си Магапаса преди 20 години сътвориха десетки шлагери и частите им ехтяха във всяка механа. От много време тя живее в Лас Вегас и не пропуща концерти на гостуващи родни реализатори. На събитието с Криско е в челните редици. Прави си фотоси с него и Тита, а на един от фотосите се вижда по какъв начин се пробва да го целуне. Дали се е стигнало до фамилиарност, историята мълчи. Снимки вижте ТУК.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР