Шеметна вакханалия спретна Криско по време на турнето си в

...
Шеметна вакханалия спретна Криско по време на турнето си в
Коментари Харесай

Криско Кълчи Кълки В Щатите

Шеметна вакханалия спретна Криско по време на турнето си в Съединени американски щати в помещение, наподобяващо на зарязан склад за зеленчуци. Изявата му в Лас Вегас се трансформира в диво празненство с полуголи почерпени мъже, гневни чалга шлагери и стихия от летящи салфетки, описаха очевидци на щурата веселба.

Присъстващи на представлението го оприличават повече на чалга присъединяване през 90-те години на предишния век, в сравнение с рап изява зад океана.

Българските емигранти дълго време чакат да видят Криско на сцената, само че той ги изненадва, като се… качва по масите. Родният рапър прескача чаши с алкохол, чинии със салати и месни порции, до момента в който подрежда най-популярните си рими, написа „България днес“.

Купонджиите изпадат в възторг и стартират да го замерват със салфетки – бит, който обичайно се извършва по чалготеките, само че не и на концерти на рапъри, които пеят за доста пари, скъпи коли и красиви дами. Във фолктематиката се вписва и протежето на Криско – русокоската Тита, която също се качва по масите и стартира да кърши снага пред замаяните погледи на купонджиите.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР