Схемата е подобна на тази в Комисията на хазарта. Надявам

...
Схемата е подобна на тази в Комисията на хазарта. Надявам
Коментари Харесай

Кирил Домусчиев: Надявам се, че прокуратурата ще намери време да влезе в родната енергетика

" Схемата е сходна на тази в Комисията на хазарта. Надявам се, че прокуратурата ще откри време да влезе в нашата родна енергетика и да порови малко. " Това сподели ръководителят на КРИБ и притежател на Нова телевизия Кирил Домусчиев .
По думите му отраженията от високата цена на промишления ток ще са доста съществени. 
" Това е една наклонност, която се резервира стабилно и въздейства на популацията. Дори да прибавим другите такси и налози се получава, че нашата цена е сред 25-30% по-висока. Има ужасно доста далавера на българския енергиен пазар и не инцидентно желаеме оставките на БЕХ, тъй като той е монополиста на борсата. Искаме особено оставката на шефа на Българската енергийна борса. ", сподели още Домусчиев. 
По думите му има и " непрофесионализъм, само че също по този начин неслучайно хората приказват за енергийна мафия и неслучайни неточности, които водят до облагодетелстването на избрани хора. "
Според Домусчиев схемата е сходна с тази в Комисията по
хазарта. На въпрос има ли защита предприемачът отговори, че не е проверяващ орган, само че се надява прокуратурата да " откри време да влезе в нашата родна енергетика и да порови малко. " Кирил Домусчиев зададе въпроса за какво по този начин мощно се субсидира Топлоелектрическа централа " Марица Изток 2 ", а продължава да работи с под 50% от мощностите си.  Той съпостави обстановката с тази в Кремиковци:
" Това е актуалното " Кремиковци ", за което всички говорехме какъв брой е хубаво, по какъв начин не трови въздуха и го закриха. Ние си създадохме едно ново. " Мариците " може да не затворят, в случай че парите които се наливат се дават за рационализация. "   В отговор на въпрос какво ще стане с Нова телевизия откакто бъде признат Закона за
хазарта Домусчиев отговори, че до момента в който не бъде дефинитивно признат Нова ТВ ще извършва контракта си с Националната лотария. Той добави, че прекратяването на контракта няма да се отрази негативно и няма да повлияе на финансовите резултати, тъй като в същото време ще отиде друга реклама. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР