Схема за сключване на бракове между българки и мъже от

...
Схема за сключване на бракове между българки и мъже от
Коментари Харесай

Родни ромки стават булки в Кипър: За пари!

Схема за подписване на бракове сред българки и мъже от Кипър, Шри Ланка, Индия, Пакистан, Бангладеш проверяват в Рила.

12 дами от ромската махала станали булки в Кипър против възнаграждение, само че в този момент желаят да се разведат, тъй като обществените разбрали и им спрели помощите.

Емилия е една от дамите, сключили брак с чужденец. Мислила, че е за малко, а договорката ще ѝ помогне да си гледа четирите деца в махалата. Твърди, че е взела 600 евро.

" Той изглеждаше младо момче, требваше му за виза, не знам те си знаят там, да може да излизат навънка, сподели, че е подобен брак за 3 месеца и той самичък се анулира ", споделя Емилия перипетиите си пред bTV.

Емилия не знае името на мъжа, с който са семейство на хартия повече от година.

Светла пък контактува с нейния по интернет. У нас тя си има мъж и семейство. Твърди, че отишла в Кипър по оферта за работа, само че я затворили в къща.

След половин месец се оказала младоженка. Казва, че през тези 15 дни не са я тормозили, а са я хранили и са ѝ купували цигари. Тя получила 250 евро и схванала, че е на загуба като ѝ спрели детските.

" Те споделят сума сред 500 и 1000 лв., като седнем в частен диалог, сумата е много по-голяма ", разяснява кметът на община Рила Георги Кабзималски.

Емилия, Светла, Галя, Славка... общо 12. Всяка е с друг роман.

Общината е наела юрист за анулиране на браковете на 6 от дамите, чиито деца посещават постоянно учебно заведение. Останалите би трябвало да се оправят сами. Кои са медиаторите и още в какви схеми са забъркани имената на ромките от Рила, ще открива следствие.

Междувременно за една от булките е открито, че е сключила два брака в Кипър, тя се признала за отговорна и е осъдена с санкция от 1000 лева.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР